Vangrails.com Machineverkoop.com

Aanrijdbeveiliging voor parkeergarages

Als specialist in aanrijdbeveiliging levert Vangrails.com verschillende typen vangrails en aanrijdbescherming. Deze worden voor diverse doeleinden ingezet, onder andere rondom bedrijfspanden, in distributiecentra, op industrieterreinen en in parkeergarages. De juiste vangrails en afschermpalen op de juiste plek helpen om mensen en uw objecten te beschermen. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod en ontdek de mogelijkheden van onze aanrijdbeveiliging voor parkeergarages.


Bescherm uw parkeergarage met aanrijdbeveiliging

Vangrails.com biedt verschillende soorten vangrails, ter bescherming van uw parkeergarage en om verkeer te geleiden. Onze vangrails zijn als losse elementen te bestellen en met behulp van bevestigingspalen en bevestigingsmateriaal kunnen de vangrails profielen op verschillende ondergronden gemonteerd worden. U heeft de keuze uit twee verschillende vangrail profielen: Type A en Type B. Vangrails type A is de meest voorkomende vangrails in Nederland. Vangrails type A is te herkennen aan de ronding van de profielen. Vangrails type B is herkenbaar aan de vlakke profielen. Let bij het kopen van toebehoren op, dat u de toebehoren koopt behorend bij het juiste type vangrails. Er zijn op Vangrails.com verschillende Vangrail toebehoren verkrijgbaar, waaronder binnenbochten, buitenbochten, kopstukken en vangrail omkeerstukken. Deze toebehoren zorgen voor een nette afwerking en een veilige omgeving.

Anti stootbeugel geel/zwart 90° met voetplaat 650x600 mm.

Anti stootbeugel geel/zwart 90° met voetplaat 650x600 mm.

 • Breedte: 600 mm
 • Lengte: 650 mm
 • Hoogte: 600 mm
 • Gewicht: 16,1 kg
€ 344,76
excl. BTW
Vangrail 4.30 meter type A

Vangrail 4.30 meter type A

 • Type: A, gegalvaniseerd
 • Breedte: 80 mm.
 • Lengte: 4300 mm.
 • Hoogte: 300 mm.
 • Gewicht: 48 kg.
€ 119,50
excl. BTW
Afschermpaal rood/wit 114 x 750 mm.

Afschermpaal rood/wit 114 x 750 mm.

 • Type: Diameter: 114 mm.
 • Hoogte: 750 mm.
€ 105,00
excl. BTW

Ons assortiment aanrijdbeveiliging voor parkeergarages

De vangrails van Vangrails.com is uitermate geschikt voor parkeergarages. Naast vangrails kunt u ook afschermpalen inzetten voor het geleiden van verkeer en bescherming van mensen. Het voordeel van afschermpalen is dat u op deze manier palen, muren en voorwerpen in uw parkeergarage kunt beschermen.


Koop uw aanrijdbeveiliging voor parkeergarages bij Vangrails.com 

Wilt u aanrijdbeveiliging kopen? Daarvoor bent u op Vangrails.com aan het juiste adres! U kunt de benodigde aanrijdbeveiliging zoals vangrail profielen direct online bestellen. Indien gewenst kunnen wij ook de plaatsing van uw vangrails en andere aanrijdbeveiliging verzorgen. Vraag gerust een offerte op maat aan, dit is geheel vrijblijvend! Komt u er niet helemaal uit of heeft u behoefte aan deskundig advies met betrekking tot aanrijdbeveiliging? Neem gerust even contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 055-3231263 Wij staan u graag te woord!