Vangrails.com Machineverkoop.com

Paalbescherming

Aanrijdbeveiliging voor palen, kolommen of stellingen koopt u bij Vangrails.com. Onze kolombeschermers zijn eenvoudig online te bestellen en bieden de ideale paal bescherming voor magazijnen, loodsen en distributiecentra. Voor de paalbescherming ter bescherming van vrijstaande palen, kolommen en pilaren in magazijnen, bedrijfspanden en werkplaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u deskundig advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 055-3231263 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie over aanrijdbeveiliging paal.


Bescherm uw palen met paalbescherming 

Palen zijn gevoelig voor aanrijding. De kolombeschermers hebben een optimale zichtbaarheid en zijn in signaalgeel met zwarte banden uitgevoerd. Met de magazijn bescherming van Vangrails.com kunt u onder andere mensen, machines, palen en stellingen beschermen. Aanrijdbeveiliging paal voorkomt hoge reparatiekosten bij aanrijding van verkeer op uw terrein. De paalbescherming is gemakkelijk schoon te maken en licht van gewicht. De paalbeschermers zijn eenvoudig te plaatsen en beschadigde exemplaren kunnen door één persoon vervangen worden.

 

Ons assortiment paalbescherming 

De kolombeschermers zijn geschikt voor een paal van 150 x 150 mm. tot 300 x 300 mm. Bij een aanrijding met aanrijdbeveiliging paal wordt de kracht door de lucht in de paalbeschermer geabsorbeerd en wordt de impact geminimaliseerd. Dit voorkomt schade aan de stelling en aan het voertuig. Vangrails.com levert aanrijdbeveiliging voor bedrijfsterreinen, magazijnen, parkeergarages, machines, materieel en bedrijfspanden.

De volgende producten zijn geschikt als aanrijdbeveiliging voor magazijnen

Koop uw paalbescherming bij Vangrails.com 

Uw aanrijdbeveiliging paalbescherming is op Vangrails.com direct online te bestellen. Betalen gaat veilig en gemakkelijk via iDeal. U kunt zelf aangeven of u uw bestelling wilt laten leveren of wilt ophalen. Heeft u vragen met betrekking tot magazijn bescherming? Als specialist op het gebied van aanrijdbeveiliging helpen wij u graag met deskundig advies. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en staan u graag te woord. U kunt bellen naar 055-3231263 Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00.