Vangrails.com Machineverkoop.com

Montage

Vangrails kunnen op verschillende ondergronden worden gemonteerd zoals de grond, beton, stelconplaten of asfalt. Vangrails worden ook aan bestaande spanten of palen gemonteerd. Het belangrijkste is dat de vangrails stevig staan zodat ze uw gebouwen of objecten goed kunnen beschermen. Als u vangrails gaat, of laat, monteren dient u de volgende informatie in acht te nemen:

Vangrails monteren in de grond

Voor montage van de vangrails in de grond beschikken wij over gebruikte en nieuwe palen. Deze zijn 1.90 meter lang (gebruikt of 1.70 meter lang (nieuw).

Wij adviseren om bij het plaatsen van de vangrails in de grond om elke twee meter een paal te plaatsen om zodoende de stevigheid te garanderen.

Vangrails monteren op het beton / stelconplaten

Voor montage van de vangrails op het beton of op stelconplaten beschikken wij over gebruikte en nieuwe palen. Deze zijn nieuw te verkrijgen in diverse hoogtes te weten: 0.35 meter, 0.70 meter en 0.90 meter maar kunnen deze ook voor u op elke gewenste maat maken.

Meestal beschikken we ook over een gebuikte voorraad palen, echter wisselt de voorraad continu. Neem gerust contact op voor de actuele voorraad.

Monteert u de vangrails op het beton / stelconplaat dan kunt u kiezen voor een afstand tussen de palen van 2.00 meter of 4.00 meter. Dit is afhankelijk van de toepassing. Uiteraard beschikken wij over de ankers voor het monteren van de palen.

Vangrails monteren op asfalt

Voor montage van de vangrails op asfalt werken wij samen met een partner welke de vangrailspalen door middel van de heimethode zal plaatsen. Zij zullen deze palen altijd elke twee meter plaatsen.

Vangrails monteren aan bestaande spanten of palen

 Wilt u de vangrails aan bestaande spanten of palen monteren dan moet u er rekening mee houden dat er nieuwe gaten geboord moeten worden in de vangrails.