Vangrails.com Machineverkoop.com

Muurbescherming

Als specialist in aanrijdbeveiliging bent u bij Vangrails.com op het juiste adres voor muurbescherming. Vangrails en afschermpalen helpen om uw muren en bedrijfspand te beschermen tegen verkeer op het terrein. Ontdek hier de mogelijkheden van muurbescherming. Wilt u deskundig advies met betrekking tot aanrijdbeveiliging of de montage van vangrails, bevestigingspalen en afschermpalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vangrails.com uw partner in muurbescherming

Bescherm uw muren met muurbescherming 

Vangrails kan ingezet worden als geleiderails, om het verkeer te geleiden op uw terrein. Wanneer vangrails langs de gehele muur geplaatst wordt, dient vangrails als bescherming van muren. Vangrails helpt tegen beschadigingen zoals krassen en deuken door rijdend verkeer. Door het gebruik van vangrails blijft het pand volledig in tact en de kleur behouden. Al onze vangrails is gegalvaniseerd en van een hoogwaardige kwaliteit. Bij Vangrails.com bent u op het juiste adres voor nieuw en gebruikte vangrails.

Aanrijdbeveiliging plint 800 mm.

Aanrijdbeveiliging plint 800 mm.

 • Breedte: 150 mm
 • Lengte: 800 mm
 • Hoogte: 100 mm
 • Gewicht: 14,3 kg
€ 135,92
excl. BTW
Hoekbeschermer 1200 mm.

Hoekbeschermer 1200 mm.

 • Breedte: 164 mm
 • Lengte: 1204 mm
 • Hoogte: 164 mm
 • Gewicht: 15,5 kg
€ 179,01
excl. BTW
Vangrail 3 meter type A

Vangrail 3 meter type A

 • Type: A, gegalvaniseerd
 • Breedte: 80 mm.
 • Lengte: 3000 mm.
 • Hoogte: 300 mm.
 • Gewicht: 33.5 kg.
€ 99,50
excl. BTW

Aanrijdbeveiliging bedrijfshal

Weinig ruimte en veel groot rijdend verkeer op het bedrijfsterrein? Vangrails kan bescherming bieden tegen aanrijdingen van muren en kan gebruikt worden als geleiderails zodat mensen op het bedrijfsterrein veilig kunnen wandelen langs het bedrijfspand. De rampalen van Vangrails.com beschermen machines, deuren, stellingen, zuilen en andere obstakels op het bedrijfsterrein tegen schade. De rampalen attenderen het rijdende verkeer op het verminderen van de snelheid. De afschermpalen zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. Door het gebruik van vangrails langs muren en wanden worden beschadigingen zoals krassen en deuken voorkomen aan binnen- en buitenmuren van een bedrijfspand. Bij het verplaatsen van karren, containers, heftrucks of auto’s is de kans op schade aan het bedrijfsgebouw groot. Vangrails draagt bij aan een langdurig nette uitstraling van het bedrijfspand. Met de vangrailtoebehoren van vangrails.com is het geen enkel probleem om de vangrails op een nette en veilige manier af te werken. Door gebruik te maken van een vangrailbuitenbocht zijn de vangrailplanken net afgewerkt in een hoek.


Ons assortiment muurbescherming 

Naast vangrails bent u bij ons aan het juiste adres voor afschermpalen die tevens als rampalen gebruikt kunnen worden. Door afschermpalen langs een muur te plaatsen, kunnen medewerkers veilig langs of in het bedrijfspand lopen. Afschermpalen en vangrails kunnen ingezet worden om rijroutes aan te geven op uw bedrijfsterrein. De aanrijdbeveiliging kan zowel in de grond als op een betonvloer gemonteerd worden. Bij montage van vangrailplanken op beton, asfalt of stelconplaten heeft u bevestigingspalen met voetplaat nodig. De voetplaat is voorzien van vier gaten, waardoor de palen gemakkelijk te bevestigen zijn met het bevestigingsmateriaal van Vangrails.com. De bevestigingspalen en afschermpalen zonder voetplaat hebben een langere lengte zodat u de palen in de grond kunt bevestigen.


Koop uw muurbescherming bij Vangrails.com

Het assortiment muurbescherming is eenvoudig online te bestellen. Bekijk ons aanbod online en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen over de producten of wilt u deskundig advies over de Montage? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 055-3231263 of een mail te sturen naar [email protected]. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00.