Vangrails.com Machineverkoop.com

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging is essentieel als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van mensen en eigendommen. Vangrails.com is specialist in aanrijdbeveiliging, we leveren diverse producten om uw bedrijfsterrein, bedrijfspand, magazijn of parkeergarage te beschermen. Met onze kwalitatief sterke oplossingen voorkomt u ongevallen en schade aan objecten, machines en gebouwen. Bekijk ons aanbod online en ontdek de mogelijkheden!

Wat is aanrijdbeveiliging?

Aanrijdbeveiliging zijn constructies die ontworpen zijn om schade te voorkomen of te beperken bij aanrijdingen met voertuigen of bewegende objecten. Het belangrijkste doel van aanrijdbeveiliging is het minimaliseren van schade aan eigendommen en het voorkomen van persoonlijk letsel. Ook wordt de veiligheid verbeterd op werkplekken, parkeergarages, magazijnen en andere locaties waar verkeer en voertuigen aanwezig zijn.

Soorten aanrijdbeveiligingssystemen

Er zijn verschillende aanrijdbeveiligingssystemen verkrijgbaar bij Vangrails.com:

Vangrails: Stalen vangrails zijn stevige constructies die vaak worden gebruikt op wegen en snelwegen om voertuigen op de weg te houden en ernstige ongevallen te voorkomen. Ze zijn echter ook uiterst nuttig in magazijnen en industriële omgevingen om machines en specifieke gebieden te beschermen. Vangrails zijn duurzaam en kunnen botsingen absorberen, waardoor schade wordt verminderd.

Afschermpalen: Een afschermpaal, ook wel aanrijdbeveiliging paal genoemd, dient als fysieke barrière om voetgangers- en werkgebieden af te bakenen van voertuigverkeer. Ze worden vaak gebruikt om veilige looproutes te creëren voor personen die zich op een bedrijfsterrein bevinden. Ze kunnen aan de ondergrond worden bevestigd en helpen bij het minimaliseren van risico's op ongevallen.

Kolombescherming: In magazijnen zijn kolommen en rekken vaak kwetsbaar voor aanrijdingen met vorkheftrucks en andere voertuigen. Kolombeschermingssystemen zijn ontworpen om deze stellingen te beschermen. Ze voorkomen dat vorkheftrucks en andere voertuigen schade veroorzaken aan deze belangrijke infrastructuur. Hierdoor wordt niet alleen financiële schade voorkomen, maar wordt ook het risico op letsel voor medewerkers geminimaliseerd.

Kolombeschermer 150 x 150 mm. Ø 610 mm.

Kolombeschermer 150 x 150 mm. Ø 610 mm.

 • Type: Diameter: 610 mm.
 • Breedte: 610 mm.
 • Lengte: 610 mm.
 • Hoogte: 1070 mm.
 • Gewicht: 18.2 kg.
€ 479,00
excl. BTW
Vangrail 4.30 meter type B

Vangrail 4.30 meter type B

 • Type: B, gegalvaniseerd
 • Breedte: 80 mm.
 • Lengte: 4300 mm.
 • Hoogte: 300 mm.
 • Gewicht: 48 kg.
€ 119,50
excl. BTW
Afschermpaal geel/zwart 114 x 750 mm.

Afschermpaal geel/zwart 114 x 750 mm.

 • Type: Thermisch verzinkt, diameter 114 mm.
 • Hoogte: 750 mm.
€ 105,00
excl. BTW

Aanrijdbeveiliging laten plaatsen

Aanrijdbeveiliging laten plaatsen op de juiste plek helpt u om mensen en objecten te beschermen tegen het verkeer op uw terrein. Heeft u inzichtelijk waar de knelpunten zich bevinden op uw terrein? Waar lopen medewerkers, klanten en bezoekers op uw terrein waar ook heftrucks of vrachtwagens rijden? Welke waardevolle objecten moeten beschermd worden? Met bovengenoemde soorten aanrijdbeveiliging kun je de veiligheid op uw terrein waarborgen.

Met aanrijdbeveiliging zoals vangrails kunt u veilige looproutes creëren voor mensen die op uw bedrijfsterrein aanwezig zijn. Ter bescherming van uw stellingen kunnen aanrijdbeveiliging zoals vangrails, afschermpalen en kolombescherming in uw magazijn worden gebruikt. Interne processen veranderen continu en daarvoor dient u steeds weer te kijken naar de algemene veiligheid en mogelijkheden om dit te verbeteren.

Wij verzorgen graag de plaatsing van uw vangrails en andere aanrijdbeveiliging voor u. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op maat aan! U kunt de aanrijdbeveiliging ook gemakkelijk online bestellen. Heeft u vragen en behoefte aan deskundig advies met betrekking tot aanrijdbeveiliging of de montage? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voorkom schade

Schade door verkeer of heftrucks op uw terrein kunnen hoge reparatie- en keuringskosten met zich meebrengen aan gebouwen of materieel en goederen. Door het gebruik van gebouwbescherming, aanrijdpalen, of vangrails, voorkomt u gevaarlijke situaties voor medewerkers en hoge kosten door aanrijdschade. Aanrijdbeveiliging en gebouwbescherming worden voor diverse doeleinden ingezet. De aanrijdbeveiliging van Vangrails.com is geschikt voor toepassing in en rondom bedrijfspanden, distributiecentra, magazijnen, industrieterreinen en parkeergarages. Maar denk ook aan kartbanen, schuren en stallen. In kartbanen worden vaak vangrails gebruikt om een duidelijke routing neer te zetten maar waardoor eer ook veilige ronde gereden kan worden. Medewerkers én bezoekers mogen natuurlijk te nimmer worden geraakt door een kart. In stallen is het mogelijk dat groter vee, bijvoorbeeld door hoorns schade kan aanrichten aan bijvoorbeeld aan damwand platen. Ook op het buitenterrein bij loonwerkers en agrarische bedrijven zit een ongeluk in een klein hoekje. Hierbij is het belangrijk om belangrijke objecten zoals melktanks en silo's goed te beschermen tegen aanrijding. Maar ook toepassingen binnen of buiten de stal zijn aan te raden. Uiteraard langs de buitenzijde tegen aanrijding, zodat uw stal gespaard blijft. Indien u binnen uw stal rijdt met bijvoorbeeld een shovel kunnen ook afscherm palen een goede oplossing zijn zodat u bijvoorbeeld niet nét te ver kan rijden waardoor u bijvoorbeeld met de lepels van de shovel schade krijgt in uw stal of voeropslag.

Verschillende soorten

Voor de aanrijdbeveiliging van uw bedrijfsterrein, bedrijfspand of parkeergarage bieden wij onder meer volgende producten:

De mogelijkheden van vangrails

Vangrails is onder andere geschikt om het verkeer te geleiden in en rondom uw bedrijfspand, distributiecentra, industrieterreinen of parkeergarage. Vangrails kan dienen als geleiderails of aanrijdbeveiliging voor vrachtwagens en ander verkeer op uw terrein. Vangrails.com levert nieuwe en tweedehands vangrails in goede staat. Bij ons zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen verkrijgbaar en u kunt bij ons terecht voor de montage van aanrijdbeveiliging. Vangrails kan ingezet worden als aanrijdbeveiliging beton. Muren, wanden en kolommen kunnen beschermd worden tegen aanrijding.

Kolombescherming als aanrijdbeveiliging

Kolombeschermers helpen u om uw magazijn stelling, pilaren, staanders of stijlen te beschermen tegen aanrijdingen. Stellingen kunnen beschadigd raken door aanrijding van een heftruck, hiermee is kans op instorting en beschadiging van de magazijnstelling aanwezig. Kolombescherming dient als rambeveiliging en is geschikt voor een magazijn, loods, distributiecenter of productiehal. De werking van een kolombeschermer: bij een aanrijding wordt de kracht door de lucht in de kolombeschermer geabsorbeerd en wordt de impact van de aanrijding geminimaliseerd. De kolombeschermer is uitgevoerd in signaalgeel met zwarte banden. De kolombeschermers dienen tevens als waarschuwing voor rondrijdende heftrucks en ander verkeer in uw bedrijfspand. Op zoek naar aanrijdbeveiliging voor uw stellingen? Bekijk hier onze kolombeschermers.

Rampalen

Vangrails.com heeft rampalen in verschillende maten en kleuren in het assortiment. De rampalen met voetplaat zijn geschikt voor montage op beton- en asfaltvloeren. De afschermpalen zonder voetplaat kunt u monteren in de grond. De afschermpalen kunt u inzetten als aanrijdbeveiliging voor onder andere muren, deuren en machines. Afschermpalen helpen u om uw gebouw en machines te beschermen tegen rijdend verkeer.

Aanrijdbeveiliging monteren?

Wij verzorgen naar wens de montage en bevestigingsmateriaal van uw aanrijdbeveiliging. Heeft u vragen over onze producten met betrekking tot de aanrijdbeveiliging of de montage hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met een deskundig advies op maat. Ook als u vragen heeft over welk type aanrijdbeveiliging in uw situatie het meest geschikt is, adviseren wij u graag. Uw aanrijdbeveiliging in beton bevestigen? Gebruik dan de betonankers en afschermpalen of bevestigingspalen met voetplaat. De bevestigingspalen zonder voetplaat en afschermpalen zonder voetplaat zijn geschikt om in de grond te bevestigen.

Bekijk hier het bevestigingsmateriaal voor de aanrijdbeveiliging online.

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 telefoonnummer: 055-3231263 of u kunt een mail sturen naar [email protected].