Vangrails.com Machineverkoop.com

Aanrijdbeveiliging, gebouwbescherming, vangrails, afschermbeveiliging, aanrijdbeveiliging magazijn

Aanrijdbeveiliging

Als specialist in aanrijdbeveiliging levert vangrails.com diverse producten om uw bedrijfsterrein, bedrijfspand, gebouw magazijn of parkeergarage te beschermen. De juiste vangrails of afschermpalen op de juiste plek helpt u om mensen en objecten te beschermen tegen het verkeer op uw terrein. Veiligheid voor uw personeel en gebouw- of objectbescherming is een belangrijk thema om over na te denken tijdens de inrichting van uw magazijn, parkeergarage, of bedrijfspand. Heeft u inzichtelijk waar de knelpunten zich bevinden op uw terrein? Waar lopen medewerkers, klanten en bezoeker op uw terrein waar ook bijvoorbeeld heftrucks of vrachtwagens rijden? Welke waardevolle objecten, of objecten van belang moeten echt beschermd worden tegen een ongelukkige aanrijding? Niet alleen tijdens de inrichting van uw bedrijfsterrein zijn dit belangrijke vragen, het verbeteringsproces blijft continu. Interne processen veranderen en daarvoor dient u steeds weer te kijken naar de veiligheid voor mens en ook het bedrijf. Vanaf uw parkeerplaats tot het magazijn. Het speelt een steeds grotere rol in het realiseren van bedrijfsterreinen. Met aanrijdbeveiliging zoals vangrails kan u veilige looproutes creëren voor personen, die op uw bedrijfsterrein aanwezig zijn. Ter bescherming van uw stellingen, kan aanrijdbeveiliging zoals vangrails, afschermpalen en kolombescherming in uw magazijn worden gebruikt. 

Door het plaatsen van diverse aanrijdbeveiligingen in uw magazijn, kunt u schade door aanrijding aan stellingen of goederen van bijvoorbeeld heftrucks beperken. Indien u uw order pikt door middel van een heftruck, is uiteraard de kans op aanrijding aanwezig. Een vreselijk scenario voor uw bedrijf zou zijn dat een stelling instort. Het grootste gevaar ligt hier in uiteraard aan in het gevaar voor uw medewerkers. Daarnaast ook de financiële schade. Wij hebben hiervoor onder meer onze kolombeschermers in ons assortiment. Heeft u vragen hoe  u het beste de kans op instorting van uw stelling kunt beperken? Bel ons gerust wij adviseren u graag.

Met de kwalitatief sterke oplossingen van Vangrails.com voorkomt u schade aan objecten, machines en gebouwen.  Neem een kijkje in het aanbod en ontdek de mogelijkheden voor elke situatie.

Wij kunnen de plaatsing van uw vangrails en andere aanrijdbeveiliging verzorgen. Vraag gerust een offerte op maat aan, dit is geheel vrijblijvend! U kunt de aanrijdbeveiliging tevens gemakkelijk online bestellen. Heeft u vragen en behoefte aan deskundig advies met betrekking tot aanrijdbeveiliging of de montage? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 telefoonnummer: 055-3231263 of u kunt een mail sturen naar [email protected].

Voorkom schade

Schade door verkeer of heftrucks op uw terrein kunnen hoge reparatie- en keuringskosten met zich meebrengen aan gebouwen of materieel en goederen. Door het gebruik van gebouwbescherming, aanrijdpalen, of vangrails, voorkomt u gevaarlijke situaties voor medewerkers en hoge kosten door aanrijdschade. Aanrijdbeveiliging en gebouwbescherming worden voor diverse doeleinden ingezet. De aanrijdbeveiliging van Vangrails.com is geschikt voor toepassing in en rondom bedrijfspanden, distributiecentra, magazijnen, industrieterreinen en parkeergarages. Maar denk ook aan kartbanen, schuren en stallen. In kartbanen worden vaak vangrails gebruikt om een duidelijke routing neer te zetten maar waardoor eer ook veilige ronde gereden kan worden. Medewerkers én bezoekers mogen natuurlijk te nimmer worden geraakt door een kart. In stallen is het mogelijk dat groter vee, bijvoorbeeld door hoorns schade kan aanrichten aan bijvoorbeeld aan damwand platen. Ook op het buitenterrein bij loonwerkers en agrarische bedrijven zit een ongeluk in een klein hoekje. Hierbij is het belangrijk om belangrijke objecten zoals melktanks en silo's goed te beschermen tegen aanrijding. Maar ook toepassingen binnen of buiten de stal zijn aan te raden. Uiteraard langs de buitenzijde tegen aanrijding, zodat uw stal gespaard blijft. Indien u binnen uw stal rijdt met bijvoorbeeld een shovel kunnen ook afscherm palen een goede oplossing zijn zodat u bijvoorbeeld niet nét te ver kan rijden waardoor u bijvoorbeeld met de lepels van de shovel schade krijgt in uw stal of voeropslag. 

Verschillende soorten

Voor de aanrijdbeveiliging van uw bedrijfsterrein, bedrijfspand of parkeergarage bieden wij onder meer volgende producten:

De mogelijkheden van vangrails

Vangrails is onder andere geschikt om het verkeer te geleiden in en rondom uw bedrijfspand, distributiecentra, industrieterreinen of parkeergarage. Vangrails kan dienen als geleiderails of aanrijdbeveiliging voor vrachtwagens en ander verkeer op uw terrein. Vangrails.com levert nieuwe en tweedehands vangrails in goede staat. Bij ons zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen verkrijgbaar en u kunt bij ons terecht voor de montage van aanrijdbeveiliging. Vangrails kan ingezet worden als aanrijdbeveiliging beton. Muren, wanden en kolommen kunnen beschermd worden tegen aanrijding. 

Kolombescherming als aanrijdbeveiliging 

Kolombeschermers helpen u om uw magazijn stelling, pilaren, staanders of stijlen te beschermen tegen aanrijdingen. Stellingen kunnen beschadigd raken door aanrijding van een heftruck, hiermee is kans op instorting en beschadiging van de magazijnstelling aanwezig. Kolombescherming dient als rambeveiliging en is geschikt voor een magazijn, loods, distributiecenter of productiehal. De werking van een kolombeschermer: bij een aanrijding wordt de kracht door de lucht in de kolombeschermer geabsorbeerd en wordt de impact van de aanrijding geminimaliseerd. De kolombeschermer is uitgevoerd in signaalgeel met zwarte banden. De kolombeschermers dienen tevens als waarschuwing voor rondrijdende heftrucks en ander verkeer in uw bedrijfspand. Op zoek naar aanrijdbeveiliging voor uw stellingen? Bekijk hier onze kolombeschermers.

Rampalen

Vangrails.com heeft rampalen in verschillende maten en kleuren in het assortiment. De rampalen met voetplaat zijn geschikt voor montage op beton- en asfaltvloeren. De afschermpalen zonder voetplaat kunt u monteren in de grond. De afschermpalen kunt u inzetten als aanrijdbeveiliging voor onder andere muren, deuren en machines. Afschermpalen helpen u om uw gebouw en machines te beschermen tegen rijdend verkeer.

Aanrijdbeveiliging monteren?

Wij verzorgen naar wens de montage en bevestigingsmateriaal van uw aanrijdbeveiliging. Heeft u vragen over onze producten met betrekking tot de aanrijdbeveiliging of de montage hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met een deskundig advies op maat. Ook als u vragen heeft over welk type aanrijdbeveiliging in uw situatie het meest geschikt is, adviseren wij u graag. Uw aanrijdbeveiliging in beton bevestigen? Gebruik dan de betonankers en afschermpalen of bevestigingspalen met voetplaat. De bevestigingspalen zonder voetplaat en afschermpalen zonder voetplaat zijn geschikt om in de grond te bevestigen. 

Bekijk hier het bevestigingsmateriaal voor de aanrijdbeveiliging online.