Vangrails.com Machineverkoop.com

Aanrijdbeveiliging, gebouwbescherming, vangrails.com

Aanrijdbeveiliging - specialist in aanrijdbeveiliging

Als specialist in aanrijdbeveiliging levert vangrails.com diverse producten om uw bedrijfsterrein, bedrijfspand, magazijn of parkeergarage te beschermen tegen aanrijding. De juiste aanrijdbeveiliging op de juiste plek helpen om uw objecten en mensen te beschermen tegen het verkeer op uw terrein. Neem een kijkje in ons aanbod en ontdek de mogelijkheden voor uw situatie. Aanrijdbeveiliging is een belangrijk thema om over nat te denken tijdens de inrichting van uw magazijn, parkeergarage, of (bedrijfs-)pand. Met goede aanrijdbeveiliging voorkomt u schade aan bijvoorbeeld belangrijke objecten. U zou middels vangrail het object kunnen beschermen. Maar ook uw gebouw kunt u beschermen tegen aanrijden. Voor de personen die op uw bedrijfsterrein aanwezig zijn is het ook prettig en veilige route te creĆ«ren. Met ons assortiment hebben wij een divers aanbod in aanrijdbeveiliging en gebouwbescherming. 

Wij kunnen de plaatsing van uw vangrails en andere aanrijdbeveiliging verzorgen. Vraag gerust een offerte op maat aan, dit is geheel vrijblijvend! U kunt de aanrijdbeveiliging tevens gemakkelijk online bestellen. Heeft u vragen en behoefte aan deskundig advies met betrekking tot aanrijdbeveiliging of de montage? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 telefoonnummer: 055-3231263 of u kunt een mail sturen naar [email protected].


Bevestigingspalen voor vangrails Afschermpalen ten behoeve van aanrijdbeveiliging Kolombescherming voor aanrijdbeveiliging
Bevestigingspalen Afschermpalen Kolombescherming 


Aanrijdbeveiliging voor het voorkomen van schades

Door het gebruik van aanrijdbeveiliging voorkomt u gevaarlijke situaties voor uw medewerkers en hoge kosten door aanrijdschade. Schade door verkeer of heftrucks op uw terrein kunnen hoge reparatie- en keuringskosten met zich meebrengen. Aanrijdbeveiliging wordt voor diverse doeleinden ingezet. De aanrijdbeveiliging van Vangrails.com is onder meer geschikt voor toepassing in en rondom bedrijfspanden, distributiecentra, magazijnen, industrieterreinen en parkeergarages. Maar denk ook aan kartbanen, of in stallen. U kunt zich voorstellen dat aanrijdbeveiliging eigenlijk voor ieder bedrijf een belangrijk onderwerp is om over na te denken. 

De verschillende soorten aanrijdbeveiliging

Voor de aanrijdbeveiliging van uw bedrijfsterrein, bedrijfspand of parkeergarage bieden wij de volgende producten:

De mogelijkheden van vangrails

Vangrails is onder andere geschikt om het verkeer te geleiden in en rondom uw bedrijfspand, distributiecentra, industrieterreinen of parkeergarage. Vangrails kan dienen als geleiderails of aanrijdbeveiliging voor vrachtwagens en ander verkeer op uw terrein. Vangrails.com levert nieuwe en tweedehands vangrails in goede staat. Bij ons zijn alle benodigde bevestigingsmaterialen verkrijgbaar en u kunt bij ons terecht voor de montage van uw aanrijdbeveiliging.

Kolombescherming als aanrijdbeveiliging 

Kolombeschermers helpen u om uw magazijn stelling, pilaren, staanders of stijlen te beschermen tegen aanrijdingen. Stellingen kunnen beschadigd raken door aanrijding van een heftruck, hiermee is kans op instorting en beschadiging van de magazijnstelling aanwezig. Kolombescherming dient als rambeveiliging en is geschikt voor een magazijn, loods, distributiecenter of productiehal.

De werking van een kolombeschermer: bij een aanrijding wordt de kracht door de lucht in de kolombeschermer geabsorbeerd en wordt de impact van de aanrijding geminimaliseerd.

De kolombeschermer is uitgevoerd in signaalgeel met zwarte banden. De kolombeschermers dienen tevens als waarschuwing voor rondrijdende heftrucks en ander verkeer in uw bedrijfspand. Op zoek naar aanrijdbeveiliging voor uw stellingen? Bekijk hier onze kolombeschermers.

Rampalen

Vangrails.com heeft rampalen in verschillende maten en kleuren in het assortiment. De rampalen met voetplaat zijn geschikt voor montage op beton- en asfaltvloeren. De afschermpalen zonder voetplaat kunt u monteren in de grond. De afschermpalen kunt u inzetten als aanrijdbeveiliging voor onder andere muren, deuren en machines. Afschermpalen helpen u om uw gebouw en machines te beschermen tegen rijdend verkeer.

Advies en montage

Wij verzorgen tevens de montage en bevestigingsmateriaal van uw aanrijdbeveiliging. Heeft u vragen over onze producten met betrekking tot de aanrijdbeveiliging of de montage hiervan? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met een deskundig advies op maat!

Bekijk hier het bevestigingsmateriaal voor de aanrijdbeveiliging online.