Vangrails.com Machineverkoop.com

Aanrijdbeveiliging voor stellingen

Bent u op zoek naar geschikte aanrijdbeveiliging voor stellingen, palen of kolommen? Bij Vangrails.com kunt u behalve voor hoekbescherming ook terecht voor de juiste kolombescherming. Onze kolombeschermers zijn eenvoudig online te bestellen en bieden de ideale staanderbescherming voor toepassing in onder andere loodsen, magazijnen, warehouses en distributiecentra. Bekijk ons assortiment producten voor aanrijdbeveiliging online. Heeft u vragen over ons assortiment bel dan gerust naar 055-3231263 of mail uw vraag naar [email protected]


Bescherm uw stellingen met aanrijdbeveiliging 

De levensduur van magazijninrichting verbeteren en geld besparen door het minimaliseren van ongelukken en schades kan met behulp van de aanrijdbeveiliging voor stellingen van vangrails.com Een stijlbeschermer is goedkoper om te vervangen, dan een hele magazijnstelling of staander. De kolombeschermers zijn geschikt als aanrijdbeveiliging voor stellingen en werken vergelijkbaar met een airbag. De kracht wordt door de lucht in de stellingbeschermer geabsorbeerd en hierdoor wordt de impact geminimaliseerd bij een aanrijding. Dit voorkomst schade aan de kolom en aan het voertuig. Doordat de stelling niet verschuift blijven de goederen netjes op de plek en bespaart u op keurings- en reparatiekosten.


Ons assortiment aanrijdbeveiliging voor stellingen 

Aanrijdbeveiliging stelling is verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en diameters hierdoor past de kolombeschermer op iedere kolom. Zoekt u aanrijdbeveiliging voor uw palletstelling, breedvakstelling, grootvakstelling, inrijdstelling of winkelstelling? Aanrijdbeveiliging stelling kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden aanrijdbeveiliging voor stellingen met de volgende afmetingen van de koker: 150 x 150 mm, 200 x 200 mm, 250 x 250 mm. en 300 x 300 mm. Naast kolombescherming hebben wij ook rampalen en vangrails in ons assortiment om uw bedrijfsterrein volledig te kunnen voorzien van aanrijdbeveiliging.

Afschermpaal geel/zwart 114 x 750 mm.

Afschermpaal geel/zwart 114 x 750 mm.

  • Type: Thermisch verzinkt, diameter 114 mm.
  • Hoogte: 750 mm.
€ 105,00
excl. BTW
Afschermpaal geel/zwart 159 x 750 mm.

Afschermpaal geel/zwart 159 x 750 mm.

  • Type: Thermisch verzinkt, diameter 159 mm.
  • Hoogte: 750 mm.
€ 140,00
excl. BTW
Afschermpaal aardebaan geel 220 x 1700 mm.

Afschermpaal aardebaan geel 220 x 1700 mm.

  • Type: Thermisch verzinkt, diameter 220 mm.
  • Lengte: 1700 mm.
€ 298,75
excl. BTW

Koop uw aanrijdbeveiliging voor stellingen bij Vangrails.com 

De aanrijdbeveiliging voor stellingen is direct online te bestellen. Betalen doet u veilig en gemakkelijk via IDeal. Vraag vrijblijvend een offerte op. Heeft u vragen met betrekking tot kolombeschermers? Als specialist op het gebied van aanrijdbeveiliging helpen wij u graag met een deskundig advies over aanrijdbeveiliging stelling. Neem gerust contact met ons op, wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en staan u graag te woord.